23948sdkhjf

Junget overtager aktiviteterne i Danatec

Fra årsskiftet bliver Danatec Group ApS en del af Junget A/S. Produktion og sliberi fastholdes i Herning.
Med virkning fra 1. januar 2011 overtager Junget alle aktiviteter i Herning-baserede Danatec.

Begge virksomheder er leverandører af værktøj til bl.a. træindustrien og ser flere fordele i at samle aktiviteterne:

- Vi har stort fokus på vor værktøjsdivision, og med overtagelsen af Danatec vil vi cementere positionen som én af de absolutte markedsledere i branchen, siger salgschef Jan Lund fra Junget.

Han vurderer de to virksomheder som et godt match, og med Per K. Pedersen i spidsen for de samlede værktøjsaktiviteter, får Junget nu et endnu stærkere værktøjsteam.

Velvalgt tidspunkt
Danatec gik i betalingsstandsning i august sidste år, og efter en hård kamp kan virksomheden nu igen se fremad:

- Efter at vi tidligere på året kom succesfuldt gennem vores rekonstruktion, har jeg ønsket at styrke vores fundament og sikre vore kunder en stærk leverandør, siger Danatecs stifter og ejer, Per K. Pedersen.

- Jeg har også ønsket at sikre dygtige medarbejdere en god arbejdsplads. Det sker bl.a. ved, at Danatec fortsætter i Herning med produktion, sliberi og kontor, ligesom flere medarbejdere, herunder jeg selv, fortsætter i det nye set up, fortsætter han.

Både Per K. Pedersen og Jan Lund er enige om, at en branchekonsolidering er nødvendig:

- Vi er ikke bange for at gå forrest i denne udvikling. Vi tror på, at fremtidens kunder i stigende grad vil fokusere på partnerskab med en stabil og løsningsorienteret leverandør. Derfor mener vi, det er et velvalgt tidspunkt, at vi styrker os på, og vi glæder os til at møde vore kunder i et nyt set up.

Kompetencecenter i Hinnerup styrkes
Sideløbende med aktiviteterne i Herning vil Jungets domicil i Herning blive omdrejningspunkt for mange supportfunktioner; herunder konstruktion, lager og logistik.

Det er også planen at fortsætte – og styrke – sliberi, produktion samt rådgivning og salg på adressen nord for Århus, hvor Junget i 2008 indviede sit nye domicil:

- På denne måde vil der tilgå flere opgaver til vores kompetence- og videncenter. Det vil styrke Junget og Danatecs rådgivning og ydelser til glæde for vore mange kunder, slutter Jan Lund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109