23948sdkhjf

'Gummiand til badedyr': Aubos nye butik er en truck!

Hans kone siger vittigt, at han har 30 års erfaring på 25 år, og det må være fordi, den bornholmske køkkenforhandler Bent Ole Petersen fra Rønne tager fat, når han arbejder.

Den nuværende Aubo-forhandler har for eksempel ofte haft kunder i København i sit arbejdsliv.

- Og så laver man 4 dages arbejde på 3 dage. Så skal man kun bruge 2 aftener på at rydde op, for sidste gang pakker man sammen, siger han til Wood Supply.

Før vi taler om hans mobile køkkenforretning. Den kommer også vidt omkring. I lastbil på hele Solskinsøen i Østersøen.

Mindst 5 køkkenmærker på CV

I mange år solgte han Kvik og Invita som sælger, men da han blev selvstændig forhandler i 1999, skiftede han hurtigt til Svane. Og i 2013 videre til Nygaard Design, som Invita-stifteren Leif Nygaard startede efter frasalget af Invita til Nobia.

Nygaard Design gik konkurs denne sommer. Så nu ruller han i en lastbil for Aubo. Ret atypisk for en køkkenbutik er han adresseløs. Man kan booke et møde på en parkeringsplads hos et vognmandsfirma i Rønne.

Ellers kan Aubo-vogntoget på 16 meter - som både har lys og varme og komplette køkken- og badeudstillinger – holde ved en tankstation i Tejn, på havnen i Nexø.

- Eller det kan være foran Idemøbler i Rønne, som jeg laver et samarbejde med. Så annoncerer jeg, at jeg holder ved siden af dem, og så får Idemøbler et logo i annoncen og får noget ud af det, fortæller han.

Hjælp til 'Udkantsdanmark'

Hvordan har en bornholmer ellers haft held med at få masser af københavnere som kunder?

- Det er da meget nemt! Det er fordi, vi yder en høj service her i Udkantsdanmark – som vi kalder København her. For derinde kan de åbenbart ikke finde ud af det, griner han med syngende, elastisk bornholmsk.

Tit er det ’mund-til-mund’ metoden, der har bragt kunder til. Ofte skyldes det tilknytning til Bornholm. Nogen, der kender nogen. Børn af bornholmske forældre.

Meget længere væk – i Aulum i Vestjylland, er man på hovedkontoret glad for at have fået en bornholmsk forhandler.

- Bent Ole kommer med en enorm erfaring fra branchen, og jeg ved, at han har et rigtig godt ry på Bornholm. Det er afgørende for os, for vi stræber efter at være de absolut bedste inden for kundetilfredshed. Her passer Bent Ole, og hans måde at drive forretning på, perfekt ind, siger kædens salgschef Jørgen Kjemp Jensen.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109