23948sdkhjf

Inventarland konkurs

Først gik kontormøbelkæden i betalingsstandsning, men nu har bestyrelsen taget det næste skridt og indgivet konkursbegæring.
Wood Supply kunne onsdag berette, at Inventarland med 10 møbelcentre var gået i betalingsstandsning .

Men trods ihærdige forsøg er det ikke lykkedes at finde frem til holdbar løsning, og derfor har en enig bestyrelse nu valgt at begære kontormøbelkæden konkurs:

- Årsagen er lige ud af landevejen. Resultaterne har ikke levet op til hverken det ønskede eller budgetterede. Vi har ikke kunnet skaffe den likviditet, der skulle til for at fortsætte driften, siger bestyrelsesformand Klaus Falkesen til JydskeVestkysten.

Klaus Falkesen trådte til som formand i maj i år, men hverken han eller den øvrige bestyrelse har altså haft held til at vende situationen:

- Det er en relativt kort periode, jeg har siddet som formand, men det, der har kendetegnet markedet, er, at det igennem flere år har været faldende. Det har givet en stærkere konkurrencesituation, hvor alle slås om de samme, få ordrer. Det giver jo et pres i forhold til at forsøge at tjene noget på den smule, der er tilbage, forklarer Klaus Falkesen.

Inventarland har 60 medarbejdere fordelt på afdelinger i Esbjerg, Vejle, Aalborg, Århus, Herning, Viborg, Odense, København og Slagelse. Det er nu op til kurator at afgøre, hvad der skal ske med møbelcentrene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.545