23948sdkhjf

Op og ned med træ

[i]Faarup Sommerland kan til sommer præsentere en hel del op og nedture for træet. I hvert tilfælde det træ, de er brugt til at bygge Danmarks første træ-rutschebane siden 1932.[/i]
Trærutschebanen ”Falken”, som Faarup Sommerland præsenterer i den kommende sæson bliver Danmarks største af sin slags, og den første danske rutschebane, der er bygget i træ siden 1932.

Vinteren igennem skal amerikanske specialister forvandle i alt 38 containere med træbjælker eller 560 ton træ til en spændende oplevelse inden for fart og udseende. En god rutschebane er ikke bare fuld af fart og skarpe kurver - den er også en oplevelse i sig selv. For eksempel vil man i klart vejr kunne se 30 kilometer til Aalborg, inden det igen går ned af bakke.

Faarup Sommerland kan snart tilbyde en trærutschebane som denne amerikanske.For direktør Søren Kragelund har suget i maven allerede meldt sig.

- Man kan ikke undgå at blive lidt forelsket i sådan et bygningsværk, siger han. Falken bliver mindst lige så smuk som mindre og ældre trærutschebaner, men teknikken og ideerne bag konstruktionen ligner slet ikke noget, man før har hvinet over herhjemme. I vil opleve, at der er stor forskel på rutschebaner bygget i træ, og de der er bygget af stål. Trærutschebanen er mere levende, og det gør, at hver tur er unik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093