23948sdkhjf

Træhandlerunionen spår nedgang

[i]Mens det private boligbyggeri ser ud til at kunne fremvise fremgang på årsbasis, står erhvervsbyggeriet til nedgang, forudser Træhandlerunionen.[/i]
Mens erhvervslivet viger tilbage med igangsætning af nyt erhvervsbyggeri, vil de øvrige sektorer i byggeriet enten kunne matche byggemængden i samme kvartal i 2003 eller vise fremgang. Især vil boligbyggeriet være langt større end i det tilsvarende kvartal sidste år. Det forudser Træhandlerunionen, TUN, ifølge Jyske VestKysten tordag, i en prognose for udviklingen i byggeriet i årets første kvartal.

Nedgangen i industribyggeriet er så markant, at den totale byggesum på godt 15,9 milliarder kroner for hele landet i årets første kvartal vil være 600 millioner kroner mindre sammenlignet med den samme periode i fjor.

Træhandlerunionen noterer også, at den samlede byggesum i oktober kvartal sidste år var mere end dobbelt så stor som i samme periode året før, blandt andet fordi mange kommuner fremrykkede en del af det planlagte støttede byggeri som følge af ændrede regler for lånefinansiering, skriver Jyske Vestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078