23948sdkhjf

Nyt angreb på illegal skovhugst

Dansk firma anklages i DR Søndagsmagasinet for at aftage illegalt træ fra Indonesien. Firmaet har netop modtaget en WWF-vurdering som ”mest ansvarlig træ-importør”.
I Søndagsmagasinet på DR i går søndag kunne man se endnu et angreb på den illegale skovhugst rundt på kloden. Denne gang var det den massive flodbølge, der i november dræbte flere hundrede indbyggere i Indonesien. Flodbølgen, der indeholdt store mængder tømmer, menes at være et resultat af en oversvømmelse af en sø anlagt til at holde illegalt tømmer fugtigt.

I DR Søndagsmagasinet henviste man blandt flere aftagere til DLH A/S som en aftager af det illegale træ. DLH afviste overfor DR Søndagsmagasinet at kommentere beskyldningerne.

Illegal træhugst er igen på dagsordenenPå DLH-groups hjemmeside kan man blandt andet se, at DLH for nylig modtog en vurdering i den seneste WWF-rapport som det mest ansvarlige danske firma, der importerer russiske træprodukter.

DLH oplyser på sin hjemmeside, at den gode vurdering er et resultat af en seriøs indsats i DLH’s Træ- og Pladedivision og vilje til at vise den indsats åbent overfor WWF. Et af indsatsområderne er Good Supplier Project, som bruges til at vurdere leverandørernes miljø og menneskerettigheder. Alle DLHs vigtigste russiske leverandører er nu introduceret til Good Supplier Project. Projektet bruges af DLH i mange lande til at forbedre den miljømæssige indsats i samarbejde med leverandørerne på vejen mod bæredygtigt skovbrug og certificering.

Læs DHL's genmæle

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064