23948sdkhjf

ErhvervsBladet skifter ejer og leder

ErhvervsBladet, der i 1964 startede som månedsmagasin, blev i fjor opkøbt af Berlingske-koncernen. Nu kappes de sidste bånd til familien, der skabte bladet, idet Ole Bernhard har videregivet stafetten til Gorm Arrildsen, der kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Berlingske Lokalaviser.
"Det går aldrig godt". Disse ord fik Bertel Bernhard, ErhvervsBladets grundlægger at høre igen og igen fra branchefolk og rådgivere, da han i begyndelsen af 60'erne fik ideen om at skabe en annoncefinansieret erhvervsavis. Men de mange velmente råd holdt ham ikke tilbage. I dag udkommer avisen dagligt i et oplag på 103.000 og omsætter for 85 mio. kr. på årsbasis.

Pr. 1. oktober i fjor blev Bertel Bernhards livsværk købt af Berlingske-koncernen. I disse dage er de sidste overdragelsesforretninger bragt på plads. Ole Bernhard, Bertels søn, der overtog jobbet som adm. direktør i familieforetagendet i 2000, har netop videregivet stafetten til Gorm Arildsen, 35 år. Arildsen kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Berlingske Lokalaviser. Således skriver Erhvervsbladet i dagens udgave.

Ole Bernhard peger i dagens avis på, at ErhvervsBladet igennem årene har udviklet sig til en veletableret erhvervsavis.

- Vi har skabt et produkt, hvor det redaktionelle indhold i høj grad matcher målgruppen af små og mellemstore virksomheder. Og stoffet er efterhånden også blevet så interessant, at bladet læses flittigt i de større virksomheder, siger den afgående administrerende direktør.

- Alt i alt afleverer vi en velkørende bladvirksomhed til Berlingske. Og jeg er sikker på, at vore nye ejere vil forstå at udvikle den yderligere, slutter Ole Bernhard i dagens Ervhervsbladet..

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112