23948sdkhjf

Wood Supply byder velkommen til det nye år med nyt lay out

Wood Supply går nu for alvor igang og starter med ud med nyt lay out. Læs mere om vores opstart.
Nyt layout er startskuddet til en offensiv salgsindsats
Wood Supply har nu skiftet over til version 2 - og dette er startskuddet til en offensiv markedsføring af netværket.

Indtil nu har der primært været arbejdet på at få den nye version klar, da vi ville have alle funktionaliteterne i orden inden salget og brugen af portalen skulle starte op. Teknologien er på plads nu og den fungerer rigtig godt. Der er tale om samme teknologi som ligger bag Metal Supply, hvorfor der er tale om en afprøvet teknologi.

Det er nemt og effektivt at bruge portalen - men skulle der være spørgsmål står vi klar til at hjælpe.

Nyhedsbrev vil nu blive udsendt dagligt
Vi vil med det samme begynde at sende dagligt nyhedsbrev ud til alle der er tilmeldt nyhedsbrevet. Nyhederne får vi fra de øvrige medier samt medlemmerne selv. Endvidere vil der blive bragt nyheder fra organisationerne indenfor træindustrien, herunder bl.a. Træets Arbejdsgiverforening som der er lavet et samarbejde med.

Du kan således fra nu af følge med i alt hvad der sker i træ- og møbelindustrien. Du kan også selv indrykke pressemeddelelser via Wood Supply. - de skal dog godkendes af os så vi sikrer at de har relevans for dine kolleger. Hvis I selv udsender nyhedsbreve vil vi gerne tilmeldes, så vi løbende kan se om nogle af dem skal bringes i nyhedsbrevet.

Markedspladsen er i gang
Der er lagt maskiner og produkter ind på markedspladsen. Vi starter blødt op - men vi forventer at der hurtigt vil være ske en stigning i antallet af indrykninger - nu hvor alle kan se, hvor let det er at lave indrykninger. Endvidere er der lavet et samarbejde med Træets Arbejdsgiverforening, hvorefter indrykninger i "Træstammen" også tilbydes indrykning på Wood Supply i en overgangsperiode.

Indrykningerne vil løbende blive annonceret i nyhedsbrevet.

Indkøbsforum venter på at du går i gang med at bruge det
Indkøbsforum er også klar til brug og venter bare på at blive brugt. Der er dog endnu få medlemmer at søge blandt - men der vil over de kommende måneder blive gjort en meget kraftig indsats på at øge antallet af medlemmer hurtigst muligt. Den officielle åbning af portaler sker også først pr. den 1. april 2003. På dette tidspunkt forventer vi at indkøbsforum vil være oppe og køre så godt, så alle vil have gavn af indkøbsforumet.

Organisationen står klar til at hjælpe
Vi starter på fuld kraft med det samme. Der står en organisation på 8 personer klar til at sætte skub i portalen og til at hjælpe dig. Vi glæder os alle til at komme i gang. Organisationen kan du se, hvis du trykker klikker på denne overskrift.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063