23948sdkhjf

Branchen er gjort ukendelig på et par årtier

Wood Supply kommenterer.

David Wedege er journalist og nyhedsredaktør for Wood Supply.

At Holmris i dag er en vidt forgrenet koncern, der nærmer sig en milliardomsætning, er lidt af et eventyr for den midtjyske familievirksomhed. Da seneste ejergeneration trådte til lige før årtusindskiftet, omsatte Holmris for 12 millioner.

Det er næsten for sindsblæsende at forestille sig. Næsten også for Holmris-familien selv, der nu indser, at navnet er blevet langt større end familien.

Global Timber, som allerede i dag – efter dansk målestok – ligner en hårdtræsgigant efter blandt andet at have overtaget DLH’s hårdtræsdel, er også vokset yderligere med overtagelsen af Terp & Stenshøj. Global Timber er kun 11 år. Men fuldvoksen.

Før årtusindskiftet kendte vi ikke Hay, Muuto, &tradition. 1900-tallet er allerede en helt anden tid. 

Hvem der er de store, og hvem der er de små, er altså forhold, som en ganske overskuelig årrække kan vende op og ned på. Derfor er det heller ikke nemt at vide, hvem som er store om 15 år.

Blandt andet derfor skriver Wood Supply gerne om iværksættere, når de stadig er små. Ja, tit før de har reelt tjent den første krone. Og ikke fordi vi vover at gætte, hvem som er store i morgen, for det vover vi virkelig ikke.

Men fordi branchen er alle. Også iværksætterne og deres idéer, vilkår og filosofier. Og mange virksomheder har på et tidspunkt selv været dér.

Jeg kan næsten ikke vente til om 15 år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078