23948sdkhjf

Fjerde Jysk-butik på vej i Belgien

Åbningen af de to første Jysk-butikker i Belgien i april 2017 har været en stor succes. Så stor, at en tredje butik allerede er åbnet, og en fjerde butik åbner i midten af juli.
En milepæl blev nået for Jysk, da ejer Lars Larsen kunne klippe snoren til den første Jysk-butik i Belgien den 5. april i byen Schoten. Samme dag slog endnu en butik dørene op i byen Genk, og nu cirka to måneder senere er den tredje Jysk-butik også klar til at tage imod de belgiske kunder.

Målt på omsætning strøg åbningen af de to første butikker i Belgien ind på top-5 for butiksåbninger i indeværende finansår i Jysk. Åbningen i Schoten indtager en andenplads, mens åbningen i Genk kommer ind som nummer fem. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

- Vi er meget positivt overrasket. Vi havde sat høje mål og havde meget stærke forventninger til åbningen i Belgien, men vi havde ikke forudset, at det ville gå så godt. Bare på de første 28 åbningsdage har hver butik haft besøg af over 12.000 kunder. Det er virkelig mange, siger Torben Nygaard Timmermann, sales manager for Belgien.

Selvom åbningerne af butikker i sig selv har været en succes i Belgien, er det mest positive ifølge Torben Timmermann, at successen ser ud til at holde ved. Omsætningen i de belgiske butikker har generelt set været væsentligt højere end i gennemsnitlige og sammenlignelige hollandske Jysk-butikker.

- Butikkerne klarer sig også helt fantastisk nu, hvor det er blevet hverdag efter åbningsfesten. Så vi arbejder meget hårdt på at holde kadencen og går aggressivt til opgaven med at åbne flere butikker, fortæller Torben.

Den 17. maj var han derfor i Belgien for sammen med Jysk-kollegerne at åbne butik nummer tre i byen Lanaken tæt på Maastricht ved den hollandske grænse, mens den fjerde butik åbner den 12. juli i byen Olen.

- Successen betyder egentlig mest for planlægningen af, hvor mange butikker der skal på tegnebrættet for det næste finansår. Hvis successen fortsætter, kommer vi med stor sandsynlighed til at opjustere i forhold til den oprindelige plan, siger Torben.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094