23948sdkhjf

Bilka klar med nyt koncept: Store møbler i små æsker

Bilka vil levere håndlavede møbler direkte til kunden.
For et par uger siden kunne Bilka præsentere en helt ny møbelkollektion, som kun kunne købes på varehusets hjemmeside, men nu bliver der noget at lægge i kundevognene.

Med det nye koncept for møbler fra Nofu kan kunden vælge mellem flere end 50 forskellige ’møbelæsker’, som betales i varehuset, hvorefter kunden tager æsken med hjem og færdiggør bestillingen.

Det fortæller Nofu i en pressemeddelelse.

Seks til otte uger senere leveres det håndlavede møbel, fremstillet efter kundens ønsker i massiv asketræ, direkte til hjemmet.

Det bliver Bilka i Skalborg, der som de første tilbyder håndlavede danske designmøbler i det nye koncept.

Først når møblet er bestilt, produceres det i hånden på Nofus fabrikker, og her finder man desuden årsagen til, at Nofu kan sælge bæredygtigt håndlavet kvalitetsdesign til supermarkedspriser. Der er nemlig minimalt med udgifter til lager og overproduktion.

- Vi kan se de udfordringer, detailhandlen står overfor, og ønsker derfor at tilbyde vores forhandlere en attraktiv løsning, der fylder minimalt i butikken – Nofu tilbyder stor produkttæthed på få kvadratmeter. Det skal være nemt og gennemskueligt at vælge Nofu , både for forhandlere og deres kunder, siger Thomas Schwartz, Director of Commerce and Business Development hos Nofu.

- Vi ser det som en god mulighed at få Nofu og ikke mindst konceptet bag Nofu udstillet i udvalgte butikker. Vi er glade for at kunne give kunden mulighed for at customize møblerne, så kunderne får lige præcis de møbler, som de ønsker. Vi glæder os til den kommende rejse, og i samarbejde med Nofu, vil vi gøre vores bedste for at kunden får den bedst mulige oplevelse, skriver en repræsentant for Dansk Supermarked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125