23948sdkhjf

Østjysk møbelvirksomhed udvider

Et koncept baseret på opkøb af konkursboer, restlagre og overskudproduktion har vist sig som en stor succes for tre iværksættere i Ulkær ved Vejle.
For tre måneder siden flyttede Henning Klausen, Karin Laursen og Lis Jensen – tilsammen virksomheden 123lagersalg – ind i et nedlagt mejeri i landsbyen Ulkær ved Vejle.

Herfra indledte de tre iværksættere lagersalg af møbler baseret på opkøb af konkursboer og restpartier fra diverse møbelproducenter.

Konceptet har indtil videre vist sig at være en succes, og virksomheden har netop udvidet fra 600 til 2.000 m². Varerne er indtil videre udelukkende købt hjem fra udlandet. Fx har 123lagersalg netop hentet 2.400 sofaer fra konkursramte firmaer i Tyskland.

Ekspansion til andre byer
Der er stadig udvidelsesmuligheder på den eksisterende adresse, som rummer ca. 2.700 m² møbler. Men ifølge Ugeavisen vejle har firmaet planer om en ekspansion med lagre i Randers, Esbjerg og tæt på København.

Målsætningen er at blive Østjyllands største sofahus med over 250 modeller. For øjeblikket kan 123lagersalg tilbyde omkring 100 af slagsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063