23948sdkhjf

Pengeinstitut sætter topdesign ind i alle filialer

Muuto, Gubi og Fredericia er blandt de producenter, som skal løfte bankoplevelsen.

Sidst i 2016 meldte Spar Nord Bank et nyt forehavende ud.

Alle bankens 58 filialer skulle omdannes til ”lobbyer på femstjernede hoteller”, og derfor ville man afsøge markedet for leverandører.

Nu har indretningsfirmaet Ambiente afleveret de 4 første bankfilialer og indrettet hos Spar Nord Bank i Hjørring, Frederikshavn, Viborg og Køge.

Planen er, at 17 yderligere skal indrettes i 2017. Og 58 i alt frem mod 2019.

Kontraktens størrelse i beløb er hemmeligholdt.

- Men det er en rigtig stor og vigtig opgave for Ambiente, siger Gitte Skaarup Ipsen, chef for marketing og forretningsudvikling i indretningsfirmaet.

Projekterne består blandt andet af håndplukkede designprodukter fra virksomheder som Muuto, +Halle, Gubi, Lightyears, Fredericia Furniture, Linie Design og flere.

- Vi er ude og skabe langtidsholdbare miljøer, som også kan leve om 10 år. Endelig har Ambiente spillet en aktiv rolle i forbindelse med opstilling, tilpasning og installation i de respektive banker. På den måde har samtlige af Ambientes kompetencer været i spil for at kunne løse Spar Nord-opgaven i sin helhed, siger Gitte Skaarup Ipsen.

Ambiente er blevet valgt ud til opgaven efter at Spar Nord Bank har fået udviklet filialkonceptet i samarbejde med konsulenthuset Wenew.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094