23948sdkhjf

Getama godkendt som FN-leverandør

Den jyske møbelproducent håber nu at få del i det omfattende renoveringsprojekt, som FN netop har indledt i sit hovedkvarter i New York.
Getama Danmark A/S netop blevet godkendt som leverandør til FN, og det åbner op for nye og spændende forretningsmuligheder.

- At vi nu er godkendt som leverandør til FN, ser vi som en anerkendelse af, at vi altid leverer kvalitet og et unikt design, altid overholder leveringsfrister og uden problemer magter store leverancer, siger administrerende direktør, Jesper Temp.

De store forventninger bunder i, at FN årligt køber ind for et beløb svarende til omkring 80 mia. kroner, og at organisationen samtidig har som erklæret målsætning at få flere små og mellemstore virksomheder ind som leverandører.

Netop nu er FN i færd med at renovere sit hovedkvarter i New York for 11 mia. kroner, og for Jesper Temp vil det være en drøm, der går i opfyldelse, hvis det lykkes at få en kontrakt på auditoriestole til den nyrenoverede bygning.

Internationale priser
Getamas arbejde med auditoriemøbler kastede sidste år to internationale designpriser af sig; nemlig ”the reddot design award 2009” og ” the IF International Forum Design Award 2009”.

Disse priser blev tildelt for teaterstolen i Det Kongelige Teaters skuespilhus i København. Stolen blev udviklet i samarbejde med arkitekterne Lundgaard & Tranberg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093