23948sdkhjf

Ilvas butikker skal gennemgående renoveres

Og det her er den første, der står for tur.

Ilva haft et par svære år med nedslående underskud i kædekoncernen IDdesign. Det skal blandt andet vendes ved at lave gennemgribende renoveringer af kædens største bolighuse for at gøre dem til Danmarks mest toneangivende og inspirerende.

Det første Ilva-butik, som skal igennem forvandlingsprogrammet, bliver bolighuset i Lyngby, skriver Ilva-kæden i en pressemeddelelse.

Der investeres et tocifret millionbeløb, og renoveringen er gået i gang, og i uge 35 vil butikken slå dørene op for et et spritnyt koncept, der ikke bare skal fremstå som et bolig, men også som et oplevelsesunivers.

- Det bliver et fantastisk bolighus. Vi har de seneste år arbejdet intenst med at løfte vores sortiment op i den absolutte top herhjemme – og nu skal selve konceptet for vores bolighuse også have et løft. Vores kunder skal have en oplevelse i verdensklasse, når de besøger os, skriver Piet Klein, kædedirektør for Ilva, til medierne.

Ved at spørge Ilvas kunder har Ilva valgt at skabe mere plads mellem møblerne og skabe mere inspirerende miljøer. Bolighuset i Lyngby kommer også til at indeholde en café.

Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098