23948sdkhjf

Stor Combi-glæde over kommuneaftale

Combi System, der producerer stålskabe, har landet en rammeaftale med ni kommuner, som over de næste fire år skal have skabe, reoler og andet inventar fra Randers-virksomheden. Det skriver Randers Amtsavis.

- Aftalen udgør i sig selv et gevaldigt løft for virksomheden. Men der er ingen tvivl om, at den vil føre meget mere med sig. Servicefolk på skoler snakker meget med hinanden, også på tværs af kommuner, hvorfor aftalen har stor værdi også som markedsføring. Fra at være en outsider på markedet er vi nu blevet en, der bliver lagt mærke til. Det mærker vi blandt andet ved, at flere konkurrenter er begyndt at interessere sig for os på en anden måde en tidligere, siger Mikael Rohde, der er salgsdirektør hos Combi System, til avisen.

Ordren er den foreløbige kulmination på den udvikling, der startede, da Hans Larsen overtog virksomheden i 2010. Efterfølgende allierede han sig med Mikael Rohde og sammen lagde de en vækstplan med et årligt vækstmål på 30 procent, og ifølge de to er det mål nået.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14