23948sdkhjf

Farvel til klassiske mærker i træindustriens maskinpark

Og goddag til en gennemrenoveret organisation hos maskingigant.

Nu bliver det ikke længere muligt at købe en kantlimer fra Brandt, en CNC-maskine fra Weeke eller en pladeopskærer fra Holzma. Kun på brugtmarkedet.

Disse maskinmærker - blandt andre - som den tyske maskinkoncern Homag i årtiernes løb har købt op, bliver nu faset ud. Og alle maskiner hos Homag bliver fremover til - Homag.

Det følger af en helt ny strategi kaldet "One Homag", som er udstukket fra det sydtyske hovedkontor og ud til alle markeder. Deriblandt det danske, hvor Michael Sørensen er projektchef i salgsafdelingen.

For ham betyder det blot, at det nu kun er ét mærke, danske Homag-sælgere har med i kufferten. Før var det flere forskellige.

- Og så betyder det, at man nu kun behøver at besøge én global Homag-hjemmeside for at få adgang til alle produkter på dansk. Før skulle man ind på de enkelte mærkers hjemmesider. På Brandt.de for at købe en Brandt-maskine. På Holzma.de for at købe en Holzma-maskine. Nu finder man alt på Homag.de, siger Michael Sørensen til Wood Supply.

Homag nedlægger i samme ombæring de udviklingsafdelinger, der hørte til de gamle mærker, som nu er væk. Maskinkoncernen vil nu kun have én udviklingsafdeling for kantlimere og én for CNC-maskiner. Og så videre.

Homag leverer i Danmark især træforarbejdende maskiner til producenter af møbler, inventar og køkkener.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078