23948sdkhjf

Brancheforening lancerer kampagne mod kopimøbler

Møbel+Interiør Brancheforeningen tager nu kampen op mod kopiproblemerne i møbelbranchen.
"Antikopi.dk". Det er navnet på et nyt initiativ fra Møbel+Interiør Brancheforeningen, som skal forsøge at komme problemerne med kopimøbler til livs.

Foreningen har gennem mange år engageret sig i kampen mod piratkopier af danske designmøbler, og seneste skud på stammen er en ny kampagne, der er bundet op omkring en hjemmeside.

Her er det blandt andet muligt at støtte kampen mod kopierne ved at downloade bannere og placere dem på sin egen hjemmeside. På den måde udnyttes søgemaskinerne til at bekæmpe handlen med kopimøbler.

Hjemmesiden er gået i luften i februar og indeholder informationer og facts samt adresser og links til myndigheder og andre instanser.

- De danske møbelvirksomheder, der trues af kopiering, omsatte i 2009 for tilsammen over 2 mia. kroner og beskæftiger godt og 1.000 personer, når man medregner arbejdspladser hos underleverandører og møbeldesignere. Der er med andre ord vitale interesser på spil hos både designere og producenter af originalmøblerne, når kopimøblerne truer deres eksistensgrundlag, og derfor tager vi indsatsen mod den asociale og kriminelle kopimøbelhandel meget alvorligt, forklarer direktør Keld Korsager om baggrunden for kampagnen.

Læs mere på www.antikopi.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078