23948sdkhjf

Hay skruer op for væksten i BS Studio

Virksomheden BS Studio med Rolf Hay i spidsen satser stort på at fordoble salget til erhvervs- og kontraktmarkedet i år
- Vi satser nu for alvor på erhvervs- og kontraktmarkedet og forventer, at vi kan fordoble salget til netop det segment i regnskabsåret 2009/2010. Samtidig lancerer vi en helt ny kollektion inden for både bolig- og erhvervsmøbler på møbelmessen i Paris i næste uge, siger Rolf Hay til Børsen.

Han er adm. direktør og medejer af den danske designvirksomhed BS Studio A/S, der med fokus på møbler og tilbehør til boligen har hovedsæde i den tidligere Toldbod på havnen i Horsens.

Nye møbler i Paris
Nye konkrete produkter vil blandt andet blive afsløret på møbelmessen i Paris, hvor BS Studio lancerer fire-fem nye stolprogrammer samt to nye bord- og reolserier.

En anden nyskabelse er Treasure – en ny vintagekollektion med genbrug af importerede tæpper og tekstiler. Eksempelvis antikke, brugte kelimtæpper fra Indien og Mellemøsten, som spiller sammen med moderne designmøbler.

En imponerende gazelle
BS Studio blev sidste efterår udnævnt til gazelle og er dermed en af landets hurtigst voksende virksomheder. Med en vækst på over 1200 pct. i perioden 2005-2008 sikrede Horsens-virksomheden sig en tredjeplads på den regionale top-10-liste i Region Midtjylland.

Tempoet er dalet noget i det regnskab for 2008/2009, som netop er offentliggjort. Omsætningen oplyses ikke, men bruttoresultatet er faldet med 11 pct. til 16 mio. kr. fra 18 mio. kr. året før, mens overskuddet før skat er dykket til 1,4 mio. kr. fra 6 mio. kr. i 2007/2008.

Hensigtsmæssig produktion
BS Studio får sine produkter fremstillet hos underleverandører dér, hvor det er mest hensigtsmæssigt. Alle bordplader produceres i Danmark, mens alle polstermøbler produceres af danske og polske underleverandører. Produktionen af stål- og aluminiumsstole varetages af et associeret kinesisk selskab, BS Studio China med kontor i Shanghai og Hong Kong.
Foreløbig har BS Studio to Hay-butikker i København og én i Århus, som virksomheden selv ejer og en i Oslo er på vej.

Kilde: Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062