23948sdkhjf

Designchef springer ud som selvstændig

Dorte Brandt har i en årrække designet og indrettet showrooms for Multiform. Nu åbner hun selv en Multiform-butik i Herning.
Det er ikke hver dag, at en designchef forelsker sig så meget i sit eget koncept, at hun vælger at blive selvstændig.

Det er ikke desto mindre tilfældet for Dorte Brandt, der gennem adskillige år har designet og indrettet showrooms hos Multiform. Nu kvitter hun jobbet for at åbne køkkenproducentens første internationale konceptbutik i det midtjyske:

- Dette er en gammel drøm, der går i opfyldelse. Denne chance var simpelthen for god til, at jeg kunne lade den passere, siger Dorte Brandt.

Flere butikker er på vej
Som led i en international strategi har Multiform skabt et nyt butikskoncept, der vil give kunderne unikke oplevelser, når de køber eksklusive køkkener.

Inden for de seneste 12 måneder har den danske køkkenproducent åbnet konceptbutikker i Århus, Kolding og Esbjerg. Nu er turen kommet til Herning, og flere er på vej.

Netop i disse dage er Dorte Brandt og en stribe håndværkere i gang med at lægge sidste hånd på detaljerne i den 500 m² store forretning, der er beliggende i Poulsgade i Herning. Målgruppen er køkkenkunder inden for det område, der strækker sig fra Silkeborg over Viborg, Skive, Holstebro og Ringkøbing.

Konceptbutikker er en strategisk investering
De nye konceptbutikker lanceres i en udfordrende periode for køkkenbranchen, men det får ikke Multiform til at ryste på hånden:

- Konkurrencen i det eksklusive segment er intensiveret. Derfor er vores nye konceptbutikker i høj grad en strategisk og fremadrettet investering. Det skal underbygge vores brand og manifestere os som Danmarks mest eksklusive køkkenmærke, lyder den ambitiøse melding fra direktør Bjarne Schmidt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.149