23948sdkhjf

’Klimabænk’ skal rejse penge til Verdensnaturfonden

Under klimatopmødet i København opfordres de delegerede til at sætte deres autograf på en eksklusiv bænk, der efterfølgende sælges via en auktion. Overskuddet doneres til WWF.
Under det igangværende COP15 i Bella Center har PP Møbler sponsoreret et stort antal siddemøbler til topmødets VIP-område.

Blandt møblerne er fire Ordrupgaard-bænke, der har en værdi af cirka 300.000 kroner pr. stk. PP Møbler har fået lov til at forsyne én af bænkene med et skilt, der opfordrer de delegerede til at sætte deres autograf på det eksklusive møbel.

Med initiativet håber PP Møbler på at skabe et helt unikt møbel med en ganske særlig historie, og bænken er nu sat på auktion via Lauritz.com frem til den 22. december. Hele salgssummen samt Lauritz.com’s salær doneres efterfølgende til WWF, som vil bruge pengene til sit arbejde med FSC-certificering af udvalgte skovområder i Tanzania.

Ordrupgaard-bænken er designet af den irakiskfødte arkitekt Zaha Hadid. Bænken er fremstillet i massiv ask og vejer omkring 200 kg. Det vil sige, at den binder en co2-mængde svarende til cirka 360 kg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094