23948sdkhjf

Travlhed hos nystartet panelproducent

Unipanels startede op i 2008, men på trods af vanskelighederne i byggesektoren har virksomheden siden starten oplevet en støt stigende interesse for sine vinduespaneler.
- Vi har fået en bedre start end forventet – set i lyset af den generelle afmatning og krise i byggeriet. Det har betydet ordrer og spændende kunder over hele landet. Så vi kan glæde os over, at vi trods krise er kommet godt i gang.

Det fortæller salgschef i den unge virksomhed Unipanels, Martin Thuesen. Virksomheden startede sidste år produktionen af vinduespaneler til en skrantende byggebranche, og den har fået rigtig godt fat i markedet:

- Succesen skyldes vores unikke vinduespaneler, som er patenterede, og som vi ved, kan gøre en forskel i byggeriet, lyder forklaringen fra salgschefen.

Blandt kunderne hos Unipanels er NCC Construktion Danmark, der er engageret som entreprenør på en større facaderenovering af 25 boligblokke i Ishøj. Til dette projekt skal Unipanels levere cirka 2.300 vinduespaneler og vinduesplader.

Unipanels er ejet af direktør Finn Madsen, Helle Madsen, som styrer økonomien, salgschef Martin Thuesen samt Viggo Lund, der står for indkøbssiden. Unipanels har adresse i Nees ved Vemb, men virksomheden har hele Danmark som markedsområde, understreger Martin Thuesen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094