23948sdkhjf

Tvis Køkkener hædrer de bedste forhandlere

Rekordomsætning i køkkenkæden udløser priser til nogle af de forhandlere, der har bidraget til den fortsatte vækst.

I 2015 ramte opsvinget køkkenkæden Tvis Køkkener med en tocifret fremgang. Flere butikker kom til, og i 2016 skabte  25 butikker tilsammen en fremgang på 30 procent, og en meget tilfreds kædechef Per Sander kvitterer for indsatsen ved at uddele priser til to af butikkerne.

- Vores konsulenter over hele Danmark, på Færøerne og i Norge har virkelig forstået at gribe mulighederne i opsvinget hos forbrugerne og styrke køkken-brandets position.  Vi har dog dårligt nået at få armene ned efter et år med rekordomsætning, før vi kan melde om nyt rekordsalg i første kvartal, siger Per Sander, kædechef i Tvis Køkkener i en pressemeddelelse. Han tilføjer:

- Det er vigtigt at understrege, at resultatet i høj grad skyldes den dygtige indsats, som vores forhandlere og deres team skaber. De lokaltforankrede butikker formår at bygge stærke lokale positioner og tiltrække forbrugerne fra deres nærområder ved at aktivere netværk og selvfølgelig hele tiden kunne præsentere nye spændende produkter, tilføjer han.

Tvis Køkkeners nyåbnede butik i Tilst i Århus kan bryste sig med æren som Årets Tvis-butik. Siden åbningen af den flotte flagshipstore i august 2016 har forhandleren formået at positionere sig ved at skabe en masse oplevelser og aktiviteter i og omkring den inspirerende køkkenforretning.

Meget langt nordpå, i Thorshavn på Færøerne, ligger en anden Tvis-butik, der fortsat har øget sin markedsandel i et begrænset marked med blot 50.000 indbyggere. For andet år i træk lander prisen som Årets Gazelle derfor på Færøerne.

Oprrustningen fortsætter
Selv om Tvis Køkkener har åbnet  syv køkkenbutikker i de sidste par år, fortsætter oprustningen. Butikkerne i Skagen og Århus åbnede i 2016, og 2017 er skudt i gang med endnu en jysk forhandler i Grenå. Kædechefen planlægger at erobre flere køkkenbyer:

- Vi har fået blod på tanden, efter at så mange dygtige køkkenforhandlere er kommet med ombord, så lige nu er vi på udkig efter kvalificerede forhandlere i blandt andet Aalborg og Esbjerg, siger Per Sander.

Målet er at dække Danmarks-kortet med Tvis-butikker i alle større provinsbyer foruden de største byer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094