23948sdkhjf

Her skal absolut alt være håndlavet i Danmark

Nyt oplevelsescenter i Hillerød vil tiltrække kompromisløse indretningsarkitekter.

Idéen er at samle danske designhåndværkere - og især opstartsprojekter med kort tid på bagen - i et samlet oplevelsescenter, som kan vise mulighederne for at indrette sig med rent dansk produktion.

Og i sidste uge slog det så dørene op i Det Gamle Teglværk i Hillerød: Handcraft by Denmark, hedder tiltaget. Et showroom for både indretningsarkitekter og private.

- Der er masser af virksomheder, som gerne vil kunne sige til deres gæster, at mødelokalet eller restauranten er all made in Denmark, siger Rasmus Greve, som er initiativtager.

Han er selv møbelproducent under navnet Loudliving og har blandt andet lanceret et bord af aflagt sildebensparketgulv fra Københavns gamle børs.

- Det er et brand som gerne må få hjertet til at banke en ekstra gang. Vi har stolte traditioner som bliver udført på bedste vis, af vores kvalitetsbevidste udstillere og samarbejdspartnere.

Alt, der bliver udstillet i Det Gamle Teglværk, er godkendt af et professionelt panel

Blandt udstillerne finder man Bernh. Pedersen & Søn, Morten Stenbæk, Noyer, WulffWinding, Silo design, Casavi og Thor Design med flere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14