23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aquilon A/S
Johnny Hurup, 44 år, har afløst Keld Bendixen som direktør.

Aquilon er et messecenter, der blandt andet arrangerer møbelmessen Danish Furniture Fair.

Dansk Erhverv
Christian Tanggaard Ingemann afløser Kim Munch Lendal som direktør pr. 1. november 2009.

Direktionen i Dansk Erhverv vil herefter bestå af administrerende direktør Jens Klarskov, administrerende direktør for Dansk Erhverv Arbejdsgiver Laurits Rønn, direktør Katia Knipschildt Østergaard og direktør Christian Tanggaard Ingemann.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer.

Engelbrechts A/S
Anette Løff Hornung er ansat som area sales manager, hvor hun i samarbejde med forhandlere skal varetage markedsføring og salg til arkitekter og kunder i Jylland og på Fyn.

Hun har tidligere haft en tilsvarende stilling hos Fritz Hansen A/S. Ud over dette har hun mere end 10 års erfaring fra forhandlersiden; senest hos Hass/Berg i Århus.

Engelbrechts er grundlagt i 1989 og har specialiseret sig i produktion af eksklusive møbler til det internationale marked.

JNA Vinduer og Døre A/S
Morten Knudsen er ansat som ny direktør. Samtidig har Søren Nymann Andersen afløst John Holck Andersen som medlem af bestyrelsen.

JNA Vinduer og Døre leverer træprodukter til hus og have.

Jysk
Bitten Brun Nielsen, 35 år, er ansat som marketingchef i Jysk Nordic, hvor hendes hovedopgave bliver at sikre implementeringen af Jysks marketingstrategi. Hun kommer fra en stilling som marketingchef i Expert Danmark A/S.

Jysk består af cirka 1.550 butikker i 32 lande, der blandt andet sælger kontor-, stue-, og havemøbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093