23948sdkhjf

Udstilling sætter Djursland på landkortet

I samarbejde med Schmidt Møbler åbnede møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen søndag en særudstilling i Grenaa. 500 kiggede forbi på åbningsdagen.
Djursland har meget at byde på – også inden for møbelkunst. Derfor er designer Hans Sandgren Jakobsen og Schmidt Møbler gået sammen om en særlig udstilling i sidstnævntes butik i Grenaa:

- En del ved sikkert, at Hans Sandgren Jakobsen fik en fornem dansk hæderspris i foråret 2009, men færre ved måske, hvilke produkter Hans har skabt. Det kendskab vil vi gerne være med til at få frem, forklarer Carl Aage Petersen, der er butikschef hos Schmidt Møbler.

Udstillingen løber i tre uger, og på åbningsdagen søndag den 25. oktober lagde omkring 500 mennesker vejen forbi butikken i Grenaa:

- I Grenaa viser jeg et udvalg af møbler. Mit mål er at fortælle mere om, hvorfor møbler fascinerer mig, og hvorfor tingene er spændende at have omkring sig i hverdagen, lyder det fra Hans Sandgren Jakobsen.

Designeren oplyser, at nogle af møblerne i udstillingen allerede er at finde på det danske marked, mens andre indtil videre kun findes som prototyper.

Tag ikke fejl af kinesernes smag
Hans Sandgren Jakobsen har gennem en årrække designet møbler for kinesiske QM Furniture, som han har været med til at gøre til én af de største møbelproducenter i landet.

Grenaa-designeren har faktisk lige været Kina, hvor han deltog i en pr-turné for netop QM, og han ser generelt store muligheder for møbelbranchen på det kinesiske marked:

- Tag ikke fejl af kinesernes smag. Landet er fortsat i vækst, og QM har et stort udvalg af kvalitetsmøbler med globalt design. Det viser flere hundrede billeder fra turen rundt i storbyer i Kina, slutter Hans Sandgren Jakobsen.

Udover Hans Sandgren Jakobsen er E.C.O. Møbler, Djurslands Bank, Bygma, Kama Kaffe og Expert med i udstillingen i Grenaa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078