23948sdkhjf

1000 Thy-vinduer til Midtsjælland

Idealcombi i Hurup i Thy har tidligere haft glæden af at være leverandør til Andelsboligforeningen af 1941.

Nu har den nordvestjyske vinduesproducent fået en ordre på cirka 1000 vinduer og altandøre af lavenergityper, som er bygget med træ indvendigt, isolerende PUR i vinduets kerne og udvendigt en klimaskærm i vedligelsesholdelseslet pulverlakeret aluminium.

Ejendommene er beliggende midt i Ringsted og opført fra sidst i 1950'erne.

Afdeling 10 i foreningen havde indflytning i 1964 og udmærker sig ved ikke og være et tidstypisk betonbyggeri, men med en original gammeldags byggestil og rødstensmurede facader.

Valget af Idealcombi’s Frame IC matcher byggeri-epoken, hvor termoruden havde sit indtog i dansk byggestil med vinduer i det klassiske karm/ramme design og udvendige profileringer, som giver udtryk af originale glaslister i træ.

Boligforeningen valgte den lokale entreprenør Enemærke og Petersen til at udføre opgaven og beboerne kan snart glæde sig over at have fået brugervenlige vinduer og døre, som møder fremtidens krav til energi og moderne komfort.

- Hos Idealcombi er vi rigtig glade for, at der igen bliver støttet op om danske vinduer fremstillet i Thy. Det er medvirkende til at skabe flere glade kolleger på vor fabrik og øget puls i Thy, slutter Claus Winther.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093