23948sdkhjf

El-biler skal sælge ’grønne’ kontormøbler

Møbelproducenten EFG Bondo har sendt tre el-biler på gaden i København. Målet er at gøre omverdenen opmærksom på firmaets indsats for miljøet.
I de seneste fire uger har el-biler med påskriften ”Et lidt grønnere kontor” været synlige i det københavnske bybillede.

Bag initiativet står kontormøbelproducenten EFG Bondo, men hvad har el-biler og kontormøbler egentlig med hinanden at gøre?

- Mange af os er blevet bevidste om, at de produkter vi køber påvirker miljøet. Stadig flere af os vælger det miljøvenlige alternativ. For European Furniture Group ( EFG Bondo’s moderselskab, red. ), er det vigtigt, at vores kunder har den mulighed, forklarer administrerende direktør, Jesper Garnell, om baggrunden for det utraditionelle tiltag.

Kampagnen er blevet til via et samarbejde med firmaet Copenhagen Outdoor, der foreslog at bruge el-biler i bestræbelserne på at gøre opmærksom på EFG-Bondo’s miljøpolitik:

- Vi kan nok ikke måle specifikke resultater på kampagnen, men vi har fået gjort opmærksom på os selv og fået understreget vores holdning til miljøet og det at tage ansvar for miljøet på en anderledes og – synes vi selv – sjov og humoristisk måde, siger marketingchef Dorte Sparre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079