23948sdkhjf

Hammel-direktør: Vi var på rette kurs

Administrerende direktør Claus Lykke ærgrer sig over, at en turnaround viste sig som spildt arbejde hos Hammel Møbelfabrik, der i sidste uge måtte indgive konkursbegæring.
For et år siden blev Claus Lykke ansat som direktør hos Hammel Møbelfabrik for at trimme organisationen og rette op på fabrikkens negative udvikling.

Trods et ”fornuftigt resultat” i september, slap tålmodigheden hos ejeren, Dania Capital, imidlertid op, og i sidste uge valgte man derfor at indgive konkursbegæring:

- Det er ærgerligt, for vi har fået styr på mange ting det seneste års tid. Driften er optimeret, og vi har lavet en turnaround. Men vi er ramt af den generelle afmatning i samfundet, både på vores vigtigste marked - hjemmemarkedet - men også på eksportmarkederne Sveige, Norge og England, siger Claus Lykke til Århus Stiftstidende.

TIB holdt torsdag møde med ledelsen og oplyste efterfølgende, at omkring halvdelen af de 70 medarbejdere fortsætter indtil videre. Sideløbende vil ledelsen arbejde på en plan for at videreføre fabrikken.

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141