23948sdkhjf

Underskud hos beslagleverandør

Chr. Jørgensen Møbelbeslag kom ud af 08/09 med et underskud på 0,715 mio. kr. En ny leveringsaftale og lancering af et nyt produkt giver dog tro på sorte tal igen i 2009/10.
Hos Chr. Jørgensen Møbelbeslag er 2007/08-overskuddet på 0,3 mio. kroner blevet vekslet til et minus før skat på 0,715 mio. kroner i det forgangne regnskabsår, der sluttede ved udgangen af april.

Virksomheden peger blandt andet på faldende omsætning og projektinvesteringer som årsag til den negative udvikling:

- Årets aktivitet og resultat har været negativt påvirket af vigende omsætning på grund af den finansielle krise, stigende renteudgifter som følge af byggeri og ekstraordinære lagerudgifter som følge af leje af fjernlager m.v. i forbindelse med udbygning af virksomhedens lagerfaciliteter. Endvidere er der foretaget betydelige investeringer i nye projekter i regnskabsåret, oplyser Chr. Jørgensen.

Trods underskuddet er optimismen intakt hos Allerød-virksomheden. Det er nemlig lykkedes at indgå en ny leveringsaftale med ”en væsentlig kunde”, og samtidig knytter virksomheden store forventninger til et nyt produkt, der efter planen lanceres omkring årsskiftet.

Endelig har man i årets løb skåret betydeligt i omkostningerne, og samlet set forventes dette at medføre et positivt resultat i 2009/10-regnskabet.

Om virksomheden
Chr. Jørgensen A/S Møbelbeslag er grundlagt i 1923 og er i dag lagerførende grossist med speciale inden for møbelgreb, hængsler, bordudtræk, skuffeudtræk og samlebeslag. Virksomheden har hjemme i Allerød på Sjælland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078