23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Båring Savværk A/S
Bent Ove Larsen har forladt bestyrelsen.

Båring Savværk producerer trægulve.

EM Holding/Torkelson Möbler (Sverige)
Schörling-familien, der ejer Torkelson Möbler, har overtaget 25 % af EM Holding og slået de to selskaber sammen. Schörling ejer herefter 75 % af det nye selskab.

EM er en franchisemøbelkæde med over 60 butikker i Sverige, mens Torkelson er en møbelproducent med rødder tilbage til 1958.

Hydro Nail A/S
Ole Mølgaard Kristensen, René Aakjær Jacobsen (adm. direktør i Domex Ovenlys A/S) og Niels Winther Svendsen er alle udtrådt af bestyrelsen. De afløses af Poul Kirkegaard (ny formand), Asbjørn Berge og Morten Bitsch Janik (koncernøkonomidirektør i Interbuild A/S).

Hydro Nail er en spærfabrik, som netop er fusioneret med Palsgaard Træ.

JB Spær A/S
Randi Oda Johannessen og Flemming Christian Stehr Pedersen har forladt bestyrelsen til fordel for Helle Bøje Plauborg og Erik Schmidt.

JB Spær fremstiller og leverer færdige træspær til byggebranchen.

Kvik A/S
Jacob Kjærsgaard Mortensen, 32 år, er tiltrådt som PR og kommunikationskonsulent, mens Tinne Nielsen, 32 år, er tiltrådt som web- og marketingprojektleder.

Kvik producerer køkkener.

Schou Company A/S
Lars Bladt (adm. direktør i Evo Capital A/S) og Anders Christian Lindenborg er begge udtrådt af bestyrelsen, hvor de afløses af Klavs Pedersen og Carsten Ebdrup.

Samtidig indtræder Klavs Pedersen som ny formand i stedet for Allan Malmos Jeppesen, som dog forbliver i bestyrelsen.

Schou Company er et grossistfirma, der blandt andet forhandler havemøbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096