23948sdkhjf

Spændende opgaver til Onecollection

Ringkøbing-virksomheden har indrettet en eksklusiv VIP-lounge til IOC-konferencen i Bella Center og skal levere 2.000 stole og 300 borde til FN's klimatopmøde i december.
I disse dage står København på den anden ende på grund af IOC-konferencen i Bella Center, hvor den primære begivenhed er tildelingen af værtskabet for De Olympiske Lege i 2016.

I anledning af konferencen etablerer Bella Center en eksklusiv VIP-lounge til de mest prominente gæster, og bag indretningen står designmøbelfirmaet Onecollection:

- Der er faktisk tale om en hel kavalkade af arkitekt Finn Juhls kendteste møbler, som skal bruges til VIP-loungens 40 siddepladser. Da vi for ti år siden overtog rettighederne til Finn Juhls møbler, var han nærmest ukendt i den brede offentlighed og kun kendt blandt møbelkendere. I dag er han højaktuel, siger direktør Henrik Sørensen.

Henrik Sørensen fortæller endvidere, at Onecollection også kommer til at spille en rolle under efterårets anden store begivenhed i København; FN’s klimatopmøde i december.

Her har firmaet nemlig sikret sig leverancen af 300 specialudviklede borde samt 2.000 Bessi-stole, der er tegnet af den islandske arkitekt Erla Oskarsdottir:

- Der er tale om brugsmøbler, hvor bæredygtighed og komfort er i højsædet, de er lette at flytte rundt med og så er de oven i købet æstetisk smukke. Så vi er sikre på, at mødedeltagerne komme til at sidde både behageligt og bæredygtigt under de vigtige klimaforhandlinger, siger Henrik Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078