23948sdkhjf

200 Bygma-ledere efteruddannes

Alle direktører i den danske del af Bygma-koncernen – tæt på 100 i alt – har gennemgået en omfattende uddannelse med fokus på forandringsledelse.

Nu sender Bygma yderligere 100 ledere på intensiv træning i salgs- og personaleledelse.

Uddannelsesforløbet strækker sig over halvanden år og slutter med eksamen mellem hvert modul.  

Den nye salgslederuddannelse er et led i en større plan, som Bygma skød i gang i 2014, der skal løfte ledelsesniveauet i hele organisationen og skabe dialog med alle medarbejdere

Bygma har været inde i en rivende udvikling i de senere år, fortæller byggekædens HR-direktør Anette Sondrup.

- Det stiller store krav internt i organisationen og derfor arbejder vi målrettet med at uddanne vores ledere. Vi ønsker en fælles tilgang til ledelse og salg gennem hele organisationen, som skaber stolthed og engagement i alle led, samtidig med at vi ønsker at tiltrække endnu flere dygtige medarbejdere. Salgslederuddannelsen skal styrke vores ledere til at få det bedste ud af deres teams gennem dialog, coaching og klare budskaber, siger hun.

Kurset giver endda rigtige point, som kan anvendes i uddannelsessystemet internationalt. 25 såkaldte ECTS-point. Det kan anvendes til at sammen en fuld akademiuddannelse, hvis det er dét, den enkelte leder vil.

Forløbet er ifølge Bygma blevet udviklet i samarbejde med et af verdens førende konsulenthuse inden for udvikling af menneskelige kompetencer og en erhvervsrettet og praksisbaseret uddannelsesinstitution.

Med 5 kursusmoduler kommer alle Bygmas salgsledere igennem emner som kommunikation, personaleledelse og salgscoaching.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142