23948sdkhjf

Stark holder 21 festivaler i år

Hvem siger, at det ikke kan være en fest at blive fagligt opdateret på effektive arbejdsmetoder, styrke sit professionelle netværk og opleve branchens mest tids- og kvalitetsoptimerende løsninger?

Sådan spørger Stark i en pressemeddelelse.

Stark inviterer nemlig håndværkere i hele landet indenfor til 21 Håndværkerfestivaler fra slutningen af marts og året ud.

Her kan håndværkerne få sig et fagligt vitamintilskud i festlige og uhøjtidelige rammer, der bliver pakket med gode festivaloplevelser.

Stark har de sidste mange år formået at samle titusindvis af håndværkere til sine traditionsrige håndværkermesser. Nu er tiden imidlertid inde til at hæve barren, forklarer Starks marketingdirektør Jesper Gaarde:

- Vi ønsker at fejre håndværket og den professionelle faglighed med en festlig dag i uformelle rammer. Helt i tråd med byggeriets ånd har vi skabt et format, der i koncentreret form præsenterer håndværkeren for alle de nyeste løsninger, som kan gøre hans arbejdsdag mere effektiv, i løbet af få timer. Samtidig bliver der rig lejlighed til at møde gode kolleger fra branchen, mens man får sig en stærk festivaloplevelse.

Med Jacob Haugaard som konferencier bliver håndværkerne budt på alt fra summende markedspladser med køtilbud til de morgenfriske, gratis t-shirts og festival-outlets med 70 % besparelser til præsentation af branchens nyeste og mest banebrydende produkter.

Til hver eneste Håndværkerfestival vil der være mere end 500 tilbud på kendte produkter.

Samtidig står 50 leverandører klar ved standene til en fagsnak, en god handel eller præsentation af, hvordan deres produktnyheder bidrager til at mindske tidsforbruget på opgaven og øge kvaliteten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13