23948sdkhjf

Ny møbelfabrik hyrer tidligere RBM-folk

Fjerritslev Business Furniture er navnet på en ny møbelvirksomhed i nordjyske Fjerritslev, hvor SB Seatings RBM-fabrik pt. er under afvikling.
Tilbage i marts offentliggjorde SB Seating sin beslutning om senest den 30. september at lukke RBM-fabrikken i Fjerritslev for i stedet at flytte produktionen af kontorstole til Nässjö i Sverige.

Nu har en ny møbelfabrik imidlertid set dagens lys i byen. Virksomheden hedder Fjerritslev Business Furniture (FBF) og har indtil videre 10 medarbejdere på lønningslisten. Yderligere 10 ventes ansat, efterhånden som RBM’s produktion afvikles:

- Vi headhunter nøglepersonerne fra RBM, efterhånden som de bliver ledige, men der er selvfølgelig nogle konkurrenceklausuler, vi skal tage hensyn til, selv om vi har et noget andet produktsortiment, siger FBF’s Ole Nielsen til Nordjyske Medier.

Den nye fabrik fremstiller lette, stabelbare kontor- og kantinemøbler til fx haller, skoler og hoteller, og trods den aktuelle lavkonjunktur ser Ole Nielsen gode muligheder for at etablere sig på markedet:

- Den viden og knowhow, medarbejderne på RBM har, skal ikke gå til spilde. Både derfor og fordi vi er sikre på, at der er et marked for den type møbler, vi laver, er vi gået ind i det. Vi oplever allerede en god efterspørgsel, og vi er jo tæt på lokalområdet, hvis for eksempel en skole skal bruge en skræddersyet løsning, forklarer han.

FBF er fortsat under opbygning, og ledelsen er pt. ved at finde permanente forhandlere og andre aftagere til sine møbler. Ifølge Nordjyske Medier har virksomheden afgivet købstilbud på RBM's bygning, som tømmes i løbet af oktober. Dette er dog indtil videre blevet afvist.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08