23948sdkhjf

BS Studio kåres som midtjysk møbelgazelle

Horsens-virksomheden, der er bedre kendt under navnet på sit møbeldesign Hay, kommer ind på en tredjeplads på den regionale top-10-gazelleliste i Region Midtjylland.
I perioden 2005-08 har BS Studio A/S skabt en volumenfremgang på 1200 pct. Selskabet havde i 2004/05 efter et par år med minus på bundlinjen, et bruttoresultat på 1,4 mio. kr. og 11 ansatte. I 2007/08 voksede tallene til 18,2 mio. kr. og 32 medarbejdere. Lige nu er der omkring 50 medarbejdere i hovedsæde, på lager og i butikker, skriver Børsen i dag.

Bag virksomheden står Bestseller-stifter Troels Holch Povlsen og Rolf Hay. Holch Povlsen-familiens BS Development ejer 70 pct. af BS Studio, mens Rolf Hay og hustruen Mette, der arbejder med Hays accessories, ejer de resterende 30 pct.

- Vi kunne slet ikke være kommet der til, hvor vi er i dag, hvis ikke vi havde haft den tætte forbindelse til Holch Povlsen og Bestseller, siger Rolf Hay til avisen.

Troels Holch Povlsen er i virksomheden involveret som aktivt bestyrelsesmedlem, mens Rolf Hay står for den daglige drift. Og helt konkret er Bestseller leverandør af en række administrative ydelser til den nyudnævnte Gazelle-virksomhed.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093