23948sdkhjf

Boligmesse sætter spot på dansk design

”DesignSpot” er et helt nyt designområde, der ser dagens lys på ”Boligdrømme for Alle”. Her vil de besøgende kunne opleve eksklusivt og specialudvalgt dansk design.
Med trendekspert og designjournalist Mads Arlien-Søborg i spidsen slår Messecenter Herning dørene op for specialudstillingen ”DesignSpot”, når ”Boligdrømme for Alle” løber af stablen i næste weekend.

- Der er en voksende interesse for dansk design; både hvad angår mode men i særdeleshed også design til boligen. Derfor har vi nu valgt at udvide messen med området DesignSpot med det ypperste inden for dansk håndværk og design, siger projektleder Marianne Houmann Jensen.

Som designspotter, udviklingschef for Designskolen i Kolding og ugentlig trend- og boligkommentator hos TV2's Go’ Morgen Danmark har kurator Mads Arlien-Søborg fingeren på pulsen, hvad angår dansk og internationalt design:

- Efter mange år med fokus på klassiske, danske møbeldesignere bevæger dansk design sig nu med stor hastighed frem i forreste felt på den internationale designscene. Det skyldes i høj grad mange talentfulde designere, men også mange modige producenter, der både tør gå nye veje og vise klassisk dansk design i en ny indpakning, siger han.

”DesignSpot” er kommet til verden i tæt samarbejde med nogle af Danmarks mest kendte og innovative designvirksomheder som Fredericia Furniture, Erik Jørgensen, One Collection, Fast Design, Getama og VIPP.

I år er det fjerde gang, at boligmessen i Herning åbner dørene for besøgende. I alt 195 udstillere deltager på inden for fem hovedområder: Møbler, interiør og design – Køkken og bad – IT- og forbrugerelektronik – Outdoor – Byggezonen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109