23948sdkhjf

Gangsø ud med underskud

Salgsselskabet Gangsø A/S og produktionsselskabet GS Production A/S kom begge ud med røde tal på bundlinjen for regnskabsåret 2008/09.
Gangsø Møbler blev tilbage i efteråret 2008 opsplittet i selskaberne Gangsø A/S og GS Production A/S, og i sidste uge fremlagde Fårvang-virksomheden sit første årsregnskab under den nye organisationsform.

For GS Production bød perioden på et underskud på 9,132 mio. kroner før skat, mens handelsselskabet Gangsø realiserede et underskud på 3,551 mio. kroner.

Som følge af en række tilpasninger på omkostningssiden venter begge selskaber fremgang i de kommende år. Hos GS Production kalkulerer man dog fortsat med underskud i 2009/10, mens Gangsø A/S indtil videre forventes at give sorte tal på bundlinjen – dette dog med visse forbehold:

- Tilpasningerne af kapacitetsomkostningerne i 2008/09 vil have en positiv indvirkning på det kommende regnskabsår, og der forventes et positivt resultat. Der foreligger dog fortsat usikkerhed omkring den aktuelle efterspørgselskrise, oplyser Gangsø-ledelsen i en meddelelse.

Som følge af organisationsændringerne dækker regnskabsåret kun over en periode på syv måneder, og der foreligger således ingen sammenlignelige regnskabstal fra tidligere år.

Om selskaberne
GS Production A/S producerer både komponenter og færdige møbler til såvel søsterselskabet Gangsø som eksterne kunder. Selskabet beskæftigede i regnskabsåret 2008/09 26 medarbejdere i gennemsnit.

Gangsø A/S er et handelsselskab med fokus på salg og distribution af møbelprogrammer til detailhandlen i Europa og Nordamerika. Selskabet beskæftigede i det forgangne regnskabsår gennemsnitligt syv medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078