23948sdkhjf

Jysk åbner sin første jyske citybutik

Jysk har tidligere har har jyske cityadresser som Store Torv i Aarhus og Bredgade i Aalborg, men hen ad vejen forsvandt de.

Torsdag i næste uge - 23. marts - er Jysk tilbage i Smilets Bycentrum. En City-Jysk åbner for især fodgængere i indkøbscentret Bruun's Galleri ved Aarhus Hovedbanegård.

Jysk-stifter Lars Larsen mindes med åbningen sin alleførste butiksåbning, som også var i Aarhus. Nemlig på Silkeborgvej, hvor der stadig er Jysk-butik. 

- Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at åbne vores første jyske citybutik i Aarhus, hvor det hele begyndte for 38 år siden. Jeg håber selvfølgelig også, at kunderne denne gang møder talstærkt frem for at få fingre i nogle af vores mange gode tilbud, skriver dynekøbmanden i en pressemeddelelse.

- Jysk har jo altid været kendt for vores gode tilbud og fokus på god kundeservice. Det, synes vi sådan set også, at indbyggerne i de største byer skal have glæde af, og derfor gør vi det nu endnu nemmere at komme til en Jysk-butik, som ligger helt inde i hjertet af Aarhus. Det er jeg sikker på, at mange glæder sig rigtig meget til, skriver han også.

Jysk flytter ind i lokaler i Bruun's Galleri, hvor Fona før holdt til.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094