23948sdkhjf

Idé Møbler vil skabe nordisk superkæde

Iddesign, der ejer Ilva og Idé Møbler, lurer på opkøb blandt konkurrenterne i Norden.
Tilbage i februar overtog Iddesign ejerskabet af Ilva-kæden, og med både Idé Møbler og Ilva i folden sidder koncernen nu på cirka 20 % af det danske møbelmarked.

Trods et 2008/09-underskud på 150 mio. kroner er Iddesign nu klar til yderligere opkøb, og målet er at overtage to, indtil videre ukendte, møbelkæder i Sverige og Norge:

- Både i Sverige og Norge og til dels i Finland er der kæder, som passer godt til Idémøbler, og det er en indlysende god forretningsidé at lægge dem sammen. Jeg bliver overrasket, hvis der ikke er sket noget inden udgangen af 2010. Vi skal have integreret Ilva, men derefter håber vi, at det kan lade sig gøre at skabe en stor skandinavisk møbelkæde, siger administrerende direktør, Mikael Thinghuus, til Børsen.

Han oplyser samtidig, at Idé Møbler er på vej med en ny butik i Virum nord for København, og fremover er det planen at åbne én butik om året i Danmark.

Med hensyn til Ilva overvejer koncernen pt. at åbne nye bolighuse i Odense og i Trekantsområdet. På lidt længere sigt har man endvidere Aalborg i kikkerten.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.861