23948sdkhjf

CODE09: Gammel elev bag møbel til ny bygning

Krabbesholm Højskole har i samarbejde med PP Møbler afholdt en konkurrence om en skammel til højskolens nye udstillingsbygning.
Krabbesholm Højskole har fået opført en ny udstillingsbygning tegnet af den japanske tegnestue Atelier Bow-Wow.

For at markere indvielsen udskrev skolen en konkurrence om skammel blandt gamle og nuværende elever, og flere end 100 valgte at deltage.

En jury bestående af repræsentanter for PP Møbler, Atelier Bow-Wow og Krabbesholm Højskole valgte 10 forslag, som gik videre til en finalerunde, hvor deltagerne skulle arbejde videre på deres projekter. Her blev Morten Engels massive skammel, som er skåret ud i ét stykke af en egekævle, valgt som vinder.

På CODE09 fremviser højskolen de mange konkurrenceforslag i model 1:5. De 10 finalisters forslag vises som prototyper i 1:1, mens vinderprojektet er udstillet i 18 eksemplarer.

Herudover er udstillingen en enestående lejlighed til at stifte bekendtskab med Atelier Bow-Wows arbejde, idet tegnestuen viser 10 "Micro Public Space"-projekter i form af en videoinstallation.

Det hele er centreret omkring en model af Bow-Wow-huset på Krabbesholm Højskole og en video, der viser byggeprocessen. Udstillingen er designet af elever fra højskolens linjefag i arkitektur, foto og grafisk design.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078