23948sdkhjf

Erik Jørgensen udvider i København

Møbelfabrikken indviede torsdag et nyt flagship showroom i København, hvor sløret samtidig blev løftet for en ny, bæredygtig sofastol.
Da Erik Jørgensen i sidste uge åbnede sit nye flagship showroom i Pakhus 48 i Københavns Frihavn, stod designer Tine Mouritsen bag - på flere måder.

Ud over indretning af de nye lokaler har hun også stået for designet den bæredygtige sofastol ”EJ Qo2”, som havde premiere ved åbningen af showroomet.

Tine Mouritsen, der ejer virksomheden Mouritzen Furniture, har arbejdet sammen med Erik Jørgensen siden 2003, hvor hun sammen med Mia Sinding modtog Erik Jørgensens Designpris for konferencemøblet ”Scala”.

Siden har hun stået bag flere møbler samt en række udstillingsprojekter for Erik Jørgensen, og det er et samarbejde, som de er meget begejstrede for hos møbelfabrikken i Svendborg:

- Det er ikke første gang, vi lancerer et møbel, som Tine Mouritsen står bag. Og det er højst sandsynligt heller ikke sidste gang. Tine har en innovativ indgang til møbeldesign og forstår at kombinere sin viden om håndværksmæssige traditioner med nye input til brugssituationer, lyder de rosende ord fra fabrikkens Niels Jørgensen.

Kilde: Mouritzen Furniture

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078