23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk nyder godt af innovationsprojekt

Møbelproducenten har deltaget i Innovation Cup hos Udviklingscenter for Møbler og Træ, og det er der kommet otte nye produktforslag ud af.
Sammen med 22 arkitekturstuderende har Tvilum-Scanbirk de seneste uger deltaget i det såkaldte Innovation Cup, der har til formål at bane vej for samarbejder mellem studerende og virksomheder.

Hos Tvilum-Scanbirk kan man nu med tilfredshed puste ud efter et par intense uger, hvor det er lykkedes at hente hele otte nye produktforslag med hjem til det østjyske:

- Innovation Cup er en gylden mulighed for os, fordi vi får så meget inspiration forærende, siger Category Manager Morten Juul Dolberg og forklarer, at forslagene nu skal gennemgås den næste uges tid, hvorefter der skal udvilles prototyper på baggrund af de bedste ideer.

Morten Juul Dolberg havde selv æren af at stå for præmieoverrækkelsen, hvor der traditionen tro var priser til bedste møbelprodukt, bedste idé og bedste innovationsforløb.

Vindermøblet blev reolen "Frame", som gør op med arketypen på en reol. Bagbeklædningen står på skrå og er beklædt med plexiglas. Det giver en speciel lys-gennemstrømning, så rummet bagved bøgerne også bliver interessant.

Om Innovation Cup
Innovation Cup afholdes flere gange årligt af Udviklingscenter for Møbler og Træ i samarbejde med uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Formålet med Innovation Cup er at udbygge og sikre samarbejdet mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark. Samtidig med at Innovation Cup er en god mulighed for virksomhederne, er det med til at promovere nyt, dansk design og synliggøre danske virksomheders innovationsevne.

Se mere på www.moebelcenter.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063