23948sdkhjf

Møbelfirma mestrer udsatte medarbejdere

Studerende har undersøgt hvad 3R Kontor gør rigtigt.

Den århusianske møbelvirksomhed 3R Kontor, som sidste år blev delvist opkøbt af Holmris Group, køber brugte kontormøbler op og sælger dem videre til professionelle kunder.

Og derudover har virksomheden et rummeligt arbejdsmiljø. 40 procent af medarbejderne har en baggrund som udsatte, og adskillige har fået ordinær beskæftigelse på arbejdsmarkedet med hjælp fra 3R Kontor.

Det skriver lokalavisen Århus Stiftstidende.

2 studerende ved VIA University College har lavet et afsluttende projekt om virksomhedens jobindsats over for udsatte og undersøgt, hvad der ligger til grund for successen.

 - Virksomheden er præget af ligeværd mellem ledere og medarbejdere, og der er et anerkendende miljø med positive kollegiale relationer, som skaber tryghed og baner vej for personlige succesoplevelser, og det er ok at fejle, siger en af de studerende bag undersøgelsen, Eline Dein, til Århus Stiftstidende.

Direktør Steffen Høgh betegner firmaet som et fordomsfrit miljø, hvor man gerne må træde ved siden af - bare man lærer af sine fejl.

3R Kontor har eksisteret siden 2015. I det første og hidtil eneste regnskab, som 3R Kontor har aflagt, blev der fremvist et nettooverskud på lige knap en halv million kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093