23948sdkhjf

Frederiksberg-designhus købes op af italienere

Designhuset MA/U Studio med base på Frederiksberg, er især kendt for sine innovative designerreoler.

Fremover skal virksomheden være et datterselskab af det italienske designhus De Padova.

Det italienske selskab har overtaget 75 procent af aktierne i det designfirma, som Mikal Harrsen og Adam Hall startede i 2012.

Mikal Harrsen skal fortsat stå i spidsen i det daglige som administrerede direktør.

- Muligheden for at indgå i et partnerskab med De Padova er unik. Med MA/U Studios kollection har jeg altid forsøgt at udfordre konventionerne omkring møbler og rum, objekter og deres relationer med omgivelserne. Jeg føler, at dette nye partnerskab er en mulighed for at udforske mine idéer dybere, støttet af et utroligt stærkt team. Vi er sikker på, at vi sammen kan tilfredsstille den hurtigt voksende globale efterspørgsel på højkvalitetsmøbelløsninger for både professionelle og for hjemlige rum, siger Mikal Harrsen om fusionen.

- Som designer med skandinaviske rødder, men også med en livslang beundring for italiensk innovation, kvalitet og design, har jeg nu mulighed for at udvikle MA/U Studio i et miljø, som jeg har den største respekt for, og som jeg mener er enestående, siger han yderligere.

En officiel præsentation af fusionen vil finde sted under den årlige milanesiske møbelmesse, som finder sted i april.

De Padova blev i april 2015 overtaget af den italienske bad- og køkkenproducent Boffi, som har showroom i Bredgade i København. Hos Boffi i Bredgade har MA/U Studios produkter været udstillet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08