23948sdkhjf

Jacob fra Gesten er nu dobbelt DM i Skills-vinder

Se vindernavnene og vinderbilleder fra udvalgte konkurrencer.

Gesten Bådaptering kan noget med snedkerlærlinge.

For 4. gang på 13 år kan den sydjyske snedkervirksomhed prale af at have en Danmarksmester.

Jacob Primdahl Abrahmsen, som vandt møbelsnedkernes konkurrence i 2017, vandt også i 2017, da han fremstillede konkurrencens mest fuldendte vitrineskab.

Gesten Bådaptering sendte også en vinder til den første DM i Skills i 2011. Og i 2004 vandt en Gesten-lærling en Danmarksmestertitel i en forløber for det nuværende mesterskabsstævne.

Direktør Aage Nielsen forsøgte i 2016 at forklare over for Wood Supply, hvad virksomheden gør rigtigt.

- De får et meget stort ansvar for det produkt, de laver. De får lov til at lave det fra bunden af og får lov til at lave det færdigt, og de får den ros og kredit, som de fortjener, sagde han, og han tilføjede, at virksomheden omhyggeligt udvælger sine lærlinge.

Øvrige udvalgte DM i Skills-vindere

Møbelpolstrer: Marie Louise Dahl Vorm (Brønshøj), Skive Tekniske Skole/ Buhls Møbelpolstrer; Hillerød. Deltagerne dystede om den bedste polstrede Wegner-børnestol.

Maskinsnedker: Lukas Kristoffer Brorfelde (Holbæk), Herningsholm Erhvervsskole/ Malthe Gormsen ApS, Herlev. Deltagerne dystede om at fremstille den bedste vugge af egetræ.

Bygningssnedker: Frederik Riber (Haslev), Roskilde Tekniske Skole/Tømrermester Madsen, Præstø. Deltagerne dystede om at fremstille den bedste talerstol.

Tømrer: Jesper Sonne Nørgaard (Horsens), Tech College Aalborg/ Byggefirmaet Westenholz ApS, Horsens.

Gulvlægger: Laust Emil Fritzen (Nykøbing Sj) Next Uddannelse, København/Jimmis Gulvservice, Nykøbing Sj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11