23948sdkhjf

Skills-vinder og VM-deltager får nu succes som selvstændig

I 2015 vandt han DM i Skills som møbelsnedker, og samme år blev han nummer 8 til VM og fik som en af de eneste VM-deltagere en officiel udmærkelse for sit håndværk under 2015-mesterskaberne i Sao Paolo i Brasilien.

Nu er 23-årige Thomas Rørvang også lykkedes som selvstændig. I sit tredje årsregnskab for 2015/2016 har han præsteret et nettooverskud på over en kvart million - 270.930 kroner - for at være præcis.

Og Thomas Rørvang tænker en ekstra gang på DM i Skills, som han vandt, mens virksomheden var i sin opstart og som i denne uge finder sted i Aalborg.

Skills-mesterskaberne blev både en styrke og  en plage for Thomas Rørvang.

- Det var en plage, fordi jeg ikke kunne lægge al min energi i virksomheden. Den kom i anden række.

- Men det har bygget mig op og gjort mig stærkere til mit håndværk og gjort mig stærkere til at udfordre mig selv. I sådan en opgave sættes man under et helt anderledes pres, og det har styrket mig personligt. Står man i Sao Paolo, hvor 540.000 kommer forbi på 4 dage eller står man over for en kunde, så er der nogle, der har forventninger til et resultat.

Virksomheden Rørvang ApS, som han startede sidst i 2013, har i dag 2 lærlinge og 4 arkitekter med freelancetilknytning. Thomas Rørvang mærker især en efterspørgsel på firmaets snedkerkøkkener. Det kan vise sig at blive firmaets rette hylde. Den specialitet, som Rørvang vil satse på sammen med en snedkermøbelkollektion, som er klassisk, moderne dansk i sit udtryk

- Køkkener kommer vi mere og mere ind i. Det kan vi se i vores ordrepipeline, at der er stigende efterspørgsel på. Folk kan lide at være med fra start og få hele oplevelsen med af at se det blive til, fortæller han.

Når DM i Skills i denne uge starter, opfordrer han deltagerne til at fokusere på sig selv.

- Man kommer længe ved at arbejde i sit eget tempo. Hvis man fiser rundt, er chancen for fejl og mangler størst, så det gælder ikke om at gøre sig bedre, end man er, for det kan man ikke. Man skal være så god, som man er og holde hovedet koldt. Man får intet ud af at kigge på, hvordan konkurrenterne arbejder.

Artiklen er en del af temaet Video.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125