23948sdkhjf

SKI aflyser udbud kort før tilbudsfrist

10 prækvalificerede tilbudsgivere må nu afvente situationen.
Tirsdag 24. januar 2017 skulle 10 prækvalificerede ansøgere have givet tilbud på SKI-udbuddet 03.13, som er et omfattende og bredt udbud om møbler til kontorer, kantiner og institutioner.

Kort før tilbudsfristen er hele udbuddet dog blevet aflyst, og den meddelelse har SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsservice - sendt ud til alle prækvalificerede aktører.

- Det er helt ekstraordinært, og vi er meget ærgerlige over det. Det drejer sig ganske enkelt om, at der ikke er sket den konsekvensrettelse, der burde være fundet sted i form af nogle formuleringer i henholdsvis udbudsbekendtgørelsen og udbudsbetingelserne, hvilket kan læses forskelligt i det konkrete udbud, og det er ikke juridisk muligt at rette op på, skriver Christian Lunding, udbudsdirektør hos SKI, til Wood Supply.

Flere kilder har udtrykt over for Wood Supply, at der blandt de prækvalificerede og deres underleverandører er en udbredt og betydelig frustration over, at udbuddet er aflyst.

Der er dog ingen, som Wood Supply har talt med, der har ønsket at ytre kritikken åbenlyst.

- Det er der nok ingen, der tør af frygt for at blive valgt fra, siger en kilde til Wood Supply.

Christian Lunding vil dog gerne berolige tilbudsgiverne med, at aflysningen får en beskeden konsekvens.

- Det er vores hensigt, at materialet i det kommende udbud fremstår så let tilgængeligt som muligt, således at leverandørerne vil kunne genanvende de fleste af de informationer og overvejelser, som de allerede har gjort sig i forbindelse med det aflyste udbud. Det har vi også orienteret leverandørerne om. Det er væsentligt for SKI, at leverandørerne, i det omfang det er muligt, ikke pålægges unødvendigt ekstraarbejde grundet aflysningen, skriver han.

Det nye udbudsmateriale, som erstatter det gamle, forventes at blive færdigt i slutningen af denne måned. Der bliver tale om en forsinkelse, der udskyder den kommende aftales driftsperiode med cirka halvanden måned, meddeler SKI.

- Den nuværende aftale udløber den 31. marts 2017 og kan ikke forlænges. SKI vil snarest informere vores kunder om at den nye tidsplan, således at de kan nå at disponere efter denne tidsplan, skriver Christian Lunding.
Læs mere om: SKI
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187