23948sdkhjf

Sydjysk hegnproducent udvider ejerkredsen

Hegn- og havelågeproducenten Plus i Vejen lukker 4 nye ind i ejerkredsen, og det er velkendte ansigter.

De 4 sidder i forvejen i ledende stillinger i den sydjyske virksomhed.

Den tidligere eneejer Klaus Kristensen, som sidste år købte virksomheden af en kapitalfond, deler nu ejerskabet med direktør Lars Højsgaard, salgschef Hanne Larsen, økonomichef Karen D. Baunsgaard og administrationschef Søren Kaspersen.

Det var meningen, da han selv købte den 75 år gamle Vejen-virksomhed, der omsætter for cirka 100 millioner kroner om året, fortæller han.

- De fire har samlet set lige så lang anciennitet i Plus, som virksomheden har eksisteret, og deres viden er derfor en vigtig grundsten. Ved at gøre dem til medejere styrker vi organisationen, vi sikrer et fortsat højt engagement, og vi knytter ledelsen endnu tættere til Plus, siger Klaus Kristensen, der i mere end 25 år var direktør i og ejer af byggekomponentfirmaet Ivarsson i Rødekro, inden han solgte det i 2006.

Plus står for udvikling, markedsføring og salg af mere end 40 forskellige hegn og stakitter samt træmøbler, legehuse, højbede og eksporterer til lande som Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz.

Den blev stiftet af ejerfamilien Eich i 1940, som solgte familieforetagendet i 1999. Siden har Plus været på skiftende hænder.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094