23948sdkhjf

Enerne hyldes på Formland

Særligt designområde samler branchens toneangivende frontløbere og giver plads til designstuderende og spirende talenter

Branchens toneangivende frontløbere inden for interiør, småmøbler, kunsthåndværk og belysning bliver hylde med et designområde kaldet One, når Formland åbner dørene dem 2.-5. februar.

One-konceptet er skabt i samarbejde med trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, som i samråd med Formland-teamet har udvalgt en række first-movers og high-end brands, der udstiller originalt og innovativt design - fra små unikke keramikere til etablerede high-end udstillere som Hay og Louis Poulsen.

Som en del af One kan besøgende også opleve et upcoming-område kaldet Onecurated by Mads Arlien-Søborg. Her kan eksperimenterende designstuderende og spirende talenter fremvise deres nyskabende designs, prototyper og kreative idéer.

- Derfor glæder det os rigtigt meget, at branchen også bakker op om vores nye koncept One, så vi sammen udvikler Formland i en spændende og inspirerende retning, siger projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Høje forventninger
Blandt de udstillere, der er udvalgt til at være en del af One, går spænding og høje forventninger hånd i hånd.

Eksempelvis gos OYOY Living Design og designvirksomheden Walnut Street, der medbringer de fem brands L:A Bruket, Yard Etc, By Wirth, Strups og Linedyr:

- Vi har efterhånden været med på Formland en del år, og nu hvor Formland er den eneste danske platform, hvor vi kan fremvise vores produkter, er det ekstra attraktivt for os at blive set på Formland allerede i februar, så vi på den måde kan ramme en masse kunder tidligt på sæsonen, siger Christian Vedel Egly, partner i Walnut Street.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094